WAT DOEN WIJ VOOR U?

WOONWENSEN
Onze makelaar brengt samen met u, uw woonwensen in kaart. Wij gaan verder dan het standaard zoekprofiel. Door naast de basiswensen, zoals type huis, aantal kamers, prijsklasse en locatie, het zoekprofiel te verdiepen, zal het aanbod geschikte huizen voor u toenemen. Daarnaast helpen wij u om uw zoekprofiel aan te scherpen. Weet u bijvoorbeeld al aan welke harde eisen uw nieuwe huis moet voldoen? Het is belangrijk dat u onderscheid maakt tussen harde eisen en uw wensen. In uw wensenlijst kunt u desnoods schrappen, in uw eisenlijst in principe niet.

HAANTJE DE VOORSTE
Met ons bent u als eerste op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod d.m.v. het uitwisselingssysteem tussen makelaars onderling.

COLLEGIAAL NETWERK
Met de helder geformuleerde woonwens benaderen wij alle makelaars, die actief zijn in de omgeving waar u wilt wonen. Een keer, twee keer, drie keer… net zolang tot uw droomhuis gevonden is.

UNIEKE DATABASE
Uniek is, dat wij uit een grote landelijke database de huizen kunnen filteren, die aan uw woonwensen voldoen en waarvan de huiseigenaren in de afgelopen 10 jaar hebben aangegeven verhuisplannen te hebben. Uw kansen worden hiermee aanzienlijk vergroot!